Flow Products en A4M worden FPI!

Groot nieuws! Met trots kondigen wij aan dat A4M Group en Flow Products International vanaf 27 juni 2024 samen verder gaan als FPI BV. 

A4M Group is een prototype- en productiebedrijf en ondersteunt bedrijven om innovaties te realiseren en productie op te schalen. A4M Group heeft vestigingen in Rotterdam en Guangzhou. Flow Products realiseert nieuwe kunststof producten en heeft vestigingen in Amstelveen en Shenzhen.  

Beide bedrijven hebben er veel plezier in om nieuwe producten naar de markt te brengen.  

Onze werkwijzen sluiten zo goed bij elkaar aan, dat het logisch was om de bedrijven samen te voegen. 

Met het samengaan van de twee bedrijven, krijgen de klanten van A4M Group en Flow Products toegang tot een ontwikkel en productie team met jarenlange ervaring, die zorgt voor een veilige en snelle marktintroductie van nieuwe producten.  

FPI BV is een Contract Manufacturer met meer dan 50 medewerkers en een enorme track record van succesvolle producten: 

  • Productie en Supply Chain Management in China en Europa, 
  • Een moderne spuitgiet en assemblage fabriek in Nederland, 
  • Engineering van producten die door FPI BV in productie worden genomen 

Het voltallige management van zowel A4M Group als Flow Products International blijft betrokken binnen de nieuwe organisatie. 

Het management van FPI BV bestaat uit Koen de Jong, Boukje Koch, Mariet Scheurs, Bas Tjaden, Guus ter Stege en Erik van Vliet 

Voorlopig zult u als klant van A4M Group en Flow Products International niet veel merken van onze samengang. Zo behoudt u dezelfde vertrouwde contactpersonen en levervoorwaarden.  

Op de lange termijn kunt u gebruik maken van een bredere dienstverlening en een grotere capaciteit.  

We zijn er van overtuigd dat deze fusie vele voordelen zal opleveren. Niet alleen voor ons, maar vooral ook voor u. Wij kijken er naar uit om ook komende jaren weer samen te werken aan mooie en innovatieve projecten.